Ablaktörlő-csere ajánlatok

Az esős őszi időben nincs annál bosszantóbb, amikor az ablaktörlők kopott gumijai már nem tapadnak megfelelően a szélvédőre és csíkokat rajzolnak Ön elé vezetés közben.

A téli hó és fagy sem kíméli az ablaktörlőlapátokat, ezért sok bosszúságtól kímélheti meg magát, ha időben cserélteti a lapátokat.

 

Márkaszervizeinkben nem kell választania a jó ár és a minőség között!

 

Akciós fixdíjcsomag ajánlataink Citroën gépjárművekhez:

 

ELSŐ ABLAKTÖRLŐ LAPÁT-CSERE+ 21 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS 12900 Ft1

ELSŐ FLEXIBILIS ABLAKTÖRLŐLAPÁT-CSERE+ 21 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS 16900 FT1,2

Kuponletöltés

Szerviz bejelentkezés

 

1,2 Az ajánlat csak személyautóra vehető igénybe, kizárólag az akcióban részt vevő, magyarországi Citroën-márkaszervizekben  2017.10.16-tól 2017.12.29-ig. Az akciós ajánlatok nem elérhetők a Citroën Fábián Székesfehérvár, Budaörs  telephelyein és a Hajas Autónál Salgótarjánban, valamint a Maros Autónál Vácott .  A Fixdíjcsomagok egy része csak meghatározott - 3 évnél idősebb - Citroën-járművekhez vehető igénybe, és EUROREPAR alkatrészeket tartalmaz. Látogatása előtt érdeklődjön Citroën márkaszervizében arról, hogy a díjcsomag az Ön gépjárművéhez igénybe vehető-e? Az alkatrészekre és a munkadíjra 1 év garanciát biztosítunk. A csomag részét képező 21 pontos átvizsgálást szemrevételezéssel, megbontás nélkül, előre meghatározott pontokon végzik, mely pontok listáját a citroen.hu/oszi-teli-szervizakcio/21pont_atvizsgalas oldalon találja. Ez az átvizsgálás nem helyettesíti a hatósági Műszaki Vizsgát és a „Gyárilag előírt időszakos vizsgálatokat” sem. Az átvizsgálás azt ellenőrzi, hogy a kontrollpontokon a vizsgálat időpontjában van-e meghibásodás vagy sem, és nem vetíti előre az adott pontok és/vagy a jármű bármely más alkatrészének, berendezésének későbbi meghibásodási eshetőségét. Az átvizsgálás során az átvizsgálást végző szakember a műszerfalon kijelzett adatokat (pl. kilométeróra-állást) és a gépjármű hivatalos papírjaiban rögzített adatait tekinti irányadónak, azok hitelességét nem ellenőrzi. A tájékoztatás nem teljes körű, a C Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására. A jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A szolgáltatáscsomag ára más akcióval, csomag ajánlattal vagy kedvezménnyel nem összevonható.

 

2 Flexibilis ablaktörlőlapát nem minden Citroën gépjárműnél alkalmazható.

FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
Vágner Adrienn
Karosszéria szerviztanácsadó, kárfelvevő
Darázsi Csaba
Karosszéria ügyintéző
Misura Zoltán
Szerviztanácsadó
Készítette: Hinora Marketing Group