Citroën Szolgáltatási szerződések

ESSENTIALDRIVE SZERZŐDÉS

Kiterjesztett garanciaszerződés: akár 5 évre is biztosítja nyugalmát: Citroen-e a jótállási időszakot kivetően is ugyanolyan garanciát évez, mint a legelső napon: szerződése hibás alkatrészek cseréjén, vagy javításán túl a munkadíjra is kiterjed. Ráadásul a Citroen Assistance a hét minden napján, a nap 24 órájában segítségére siet Magyarország, sőt egész Európa területén. A szerződés időtartama: 36,48 vagy 60 (2) Futásteljesítmény: 60 000-200 000 km (3)(1)

COMFORTDRIVE SZERZŐDÉS

Garancia és karbantartási szerződés: Kiszámíthatóság és Hatékonyság mindenek felett. A kiterjesztett garancián, valamint az assistance szolgáltatáson túl, szerződése a gépjármű karbantartási tervében szereplő összes műveletre kiterjed (alkatrészek, munkadíj, kenőanyagok). Gépjárműve karbantartásának idejére előnyös feltételekkel igényelhet magának szervizautót. A szerződés időtartama 24, 36, 48, vagy 60 hónap (2) Futásteljesítmény: 60 000-200 000 km (3)(1)

FREEDRIVE SZERZŐDÉS: A TELJES SZABADSÁG

A kiterjesztett garancián, valamint az assistance szolgáltatáson túl, szerződése karbantartási műveletek mellett a kopóalkatrészek cseréjére és javítására is kiterjed. Ingyen felkészítjük autóját műszaki vizsgára, miután felmértük a sikeres vizsgához szükséges beavatkozásokat. Gépjárművét kívül-belül kitakarítva adjuk át Önnek. Amíg Citroen-je a karbantartási tervben szereplő műveletek elvégezése céljából javítóműhelyünkben tartózkodik, egy szervizbérautót bocsátunk rendelkezésére. A szerződés időtartama 24, 36, 48, vagy 60 hónap (2) Futásteljesítmény: 40 000-200 000 km (3)(1)

  1. amelyik határt a gépkocsi előbb eléri
  2. az első forgalomba helyezéstől számítva
  3. maximum futásteljesítmény 0 km-től számítva

A tájékoztatás nem teljes körű a szerződéses feltételekről érdeklődjön értékesítő kollégáinktól vagy munkafelvevőinktől!

CITROËN COSTDRIVE SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS HAVIDÍJAS

CITROËN ÉS DS COSTDRIVE+ SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS HAVIDÍJAS

CITROËN COSTDRIVE KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS HAVIDÍJAS

CITROËN ÉS DS ESSENTIALDRIVE SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS HAVIDÍJAS

CITROËN ESSENTIALDRIVE GARANCIASZERZŐDÉS HAVIDÍJAS

CITROËN FREEDRIVE SZERZŐDÉS HAVIDÍJAS

CITROËN COSTDRIVE KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS

CITROËN ESSENTIALDRIVE GARANCIASZERZŐDÉS

CITROËN ÉS FREEDRIVE SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS

CITROËN FREEDRIVE SZERZŐDÉS

 

Időpontot foglalok

FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
Perczel Árpád
Vevőszolgálati vezető
Molnár Károly
Szerviztanácsadó
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a citroenm5center.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el
Készítette: Hinora Marketing Group