Citroën C3 (ÚJ 2017)

Színes személyiségével, életteli, optimista megjelenésével fittyet hány az elcsépelt megoldásokra. Egyedi formájával messze kitűnik társai közül. A merész stílushoz gazdag személyre szabási lehetőségek társulnak. Az utastérben a kényelemé a főszerep: az új C3 fedélzetén az utazás kikapcsolódás is egyben. Természetesen a korszerű internetalapú technológiák sem hiányozhatnak: világpremiernek számít a ConnectedCAM Citroën™ beépített HD kamera, mellyel villámgyorsan megoszthatjuk a fényképeinket és videofelvételeinket.

<< JELENTKEZZEN TESZTVEZETÉSRE >>

Merész dizájn jellemzi. A magas kialakítású, karizmatikus orr-rész és az erősen ívelt oldalvonalak erőteljes és energikus megjelenést kölcsönöznek az autónak. A letisztult formák, a jellegzetes grafikai elemek és a színek összjátéka korszerű, trendi autót eredményezett. Az egyedi karaktert tovább erősíti a számtalan személyre szabási lehetőség. Íme egy elérhető modell, amely sokak számára lehetővé teszi, hogy a saját személyiségét tükröző, karakteres autója legyen. Az új C3 két karosszériaszínt kombinál: a háromféle tetőszín a ködfényszórókon, a tükörházakon, a hátsó háromszögablakon és az Airbump® védőelemeken is visszaköszön. Ami az utasteret illeti, egyéni ízlésünktől függően négyféle belső kivitel közül választhatunk. A speciális kialakítású ülések és a vízszintes tagolású, letisztult műszerfal is hozzájárulnak a fantasztikus térérzethez.

MÉRETEK : MINDENHOL ELFÉR !

Az új C3  hosszúsága alig 4 méter, így a városi forgatagban sem jelenthet gondot a parkolás és a manőverezés.

  • Hosszúság : 3,99 m
  • Szélesség : 1,74 m  
  • Magasság : 1,47 m
  • Tengelytáv : 2,54 m
  • Csomagtartó mérete : 300 l

AIRBUMP® : ÉR A LEPATTANÓ! 

A C4 Cactusból már jól ismert Airbump® betétek sajátos grafikai elemként nemcsak a karosszéria védelmét szolgálják, de a gépjármű stílusát is karakteresebbé teszik. 


A karcolásbiztos felület alatt rejlő légbuborékok ütéstompító hatással rendelkeznek. A hőre lágyuló poliuretánból (TPU) készült védőelemek ellenállnak a nap, a víz, az elöregedés vagy a karcolások jelentette mindennapi megpróbáltatásoknak. 

Az Airbump® védőelemek 6 levegőkapszulából állnak, és az ajtók – különösen városban sérülékeny – alsó részét védik. Az Airbump® elemeket a tető színétől függően függően fehér, vagy piros keretezés díszíti.

36-FÉLE SZÍNKOMBINÁCIÓ

 
Az új CITROËN C3 széles színválasztéka mindenkit lenyűgöz: Mandulazöld, Hófehér, Kobaltkék, Shark szürke, Alumíniumszürke, Rubintvörös, Perla Nera fekete, Power narancs vagy Homokszín... 

Ez a 9 külső szín 3-féle tetőszínnel kombinálható (Onyx fekete, Rally piros, Opálfehér) - válassza ki az ízlésének megfelelőt a lehetséges 36 kombinációból! (Feel és Shine felszereltség esetén)” 

Melyik az ön C3 modellje?

EGYEDI FÉNYEK

LEBEGŐ TETŐ

A két szinten elhelyezett jellegzetes Citroën világítótestek kiemelik az autó „tekintetét”, és ráirányítják a figyelmet a magas motorháztetőre. A márkaemblémából kiinduló dupla krómcsík a gépjármű teljes szélességében egészen a LED-es nappali menetjelző lámpákig húzódik. 
A ködfényszórókat üde színfoltként színes betétek keretezik (változattól függően).

Az új C3 egyik legegyedibb jellemzője az ún. lebegő tető. Ez a különleges elem, melyet a fekete szélvédőkeret tart, még dinamikusabbá téve az autó sziluettjét, három színben rendelhető (Feel és Shine felszereltség esetén). 
Az oldalablakok alsó pereme a megemelt motorháztető vonalát követi. Ez a formai egyensúly higgadtságot és nyugodt derűt kölcsönöz az autónak. 

<< JELENTKEZZEN TESZTVEZETÉSRE >>

A belső dizájnt letisztult terek, teljes egyöntetűség, szelíd, telt formák jellemzik. A térérzékelést azonnal meghatározza a jellemzően vízszintes tagolás, azon belül is a jármű teljes szélességében húzódó, egy tömbből faragott műszerfal, melynek letisztultsága a többi forma egyszerűségét visszhangozza.

Mint a fedélzeti kényelem kulcsfontosságú elemeit, az új C3 üléseit úgy tervezték, hogy széles és kényelmes ülőhelyeket kínáljanak. A hangsúly a térérzet növelése és a kényelem fokozása érdekében itt is a szélességen volt. Ezt az érzést erősítik a jellemzően nem autós területekről kölcsönvett meleg hatású, ragyogó anyagok is. A legapróbb elem is szervesen illeszkedik a gondosan kidolgozott, egységes egészbe.

EMBERKÖZELI, ezért páratlanul jó közérzetet biztosít. A Citroën Advanced Comfort® programot követve a tervezők újragondolták és korszerűsítették a kényelmi megoldásokat. A már ránézésre is kényelmes ülések, a kivételes fényviszonyokat biztosító panoráma üvegtető, az ötletes tárolóhelyek és a hívogató, tágas terek az első pillanattól kimondottan kellemes érzéssel töltik el az embert. A pozitív benyomást tovább erősíti a színek és a felhasznált anyagok összhatása.

A C3 enteriőrje a lakberendezés és az utazás világából merít ihletet, és olyan életteret nyújt, melyben mindenki garantáltan otthon érzi magát. Az új C3 amolyan védőburkot von az utasok köré, mely hatékonyan kiszűri a külvilág zajait. A C3 használatát nagyban megkönnyíti a valamennyi funkciót magában foglaló 7” érintőképernyő és a szabad kezes nyitó- és indítórendszer. Az új C3 öt ajtóval rendelkezik, így visszafogott hosszmérete (3,99 m) ellenére praktikus autó.

TÁROLÓHELYEK & CSOMAGTARTÓ

Az új C3 fedélzetén egyszerű az élet. A tárolóhelyek kialakítása a lehető legpraktikusabb, ugyanakkor a belső harmónia sem szenved csorbát. Az ötletesen elhelyezett középső rakodóhelynek köszönhetően maximális hely áll rendelkezésre az első sorban, a kesztyűtartónál pedig nincs nagyobb a kategóriában (6,25 l). 

Az első ajtókban hatalmas ajtózsebek találhatók. Belső felületük világos színe praktikus módon elüt a bennük elhelyezett tárgyakétól, így gyerekjáték megtalálni őket. Az új C3 a csomagok tekintetében sem ismer kompromisszumot: közel 300 literes csomagterében bőven jut hely mindennek.

BELSŐ KIALAKÍTÁS

A rendkívül kényelmes ülések, az utasteret fénnyel elárasztó panoráma üvegtető, a tekintélyes méretű tárolóhelyek és a hívogató, tágas terek az első pillanattól kellemes érzéssel töltik el az embert. A pozitív benyomást tovább erősíti a színek és anyagok összjátéka, mely a lakberendezés és az utazás világából merít ihletet.

Az utasteret szelíd, telt formák és letisztultság jellemzik, és a dominánsan vízszintes műszerfalnak köszönhetően a rendelkezésre álló tér is nagyobb. A harmónia érzését az ajtók, az ülések és a műszerfal egységes kiképzése is erősíti. A meleg hatású, világos textil minőségi megjelenést és kivételes vizuális egységet biztosít.

Az egységes dizájnnak köszönhetően az új C3 utasai igazi védőburokban érezhetik magukat, mely – akárcsak egy elegáns, ugyanakkor kényelmes ruha – az otthonosság érzetét nyújtja.

<< JELENTKEZZEN TESZTVEZETÉSRE >>

PANORÁMATETŐ

MŰSZERFAL

KÉNYELMES ÜLÉSEK

Az opcióként rendelhető panoráma üvegtetőnek köszönhetően az új Citroën C3 belső terét meghatározó kivételes fényviszonyok az utasoknak összehasonlíthatatlan térérzetet biztosítanak.
A fény erőssége bármikor szabályozható a tetőhöz tartozó árnyékolóval.

Mintha csak a saját nappalijában lenne ! Az utasteret szelíd, telt formák és letisztultság jellemzik, és a dominánsan vízszintes műszerfalnak köszönhetően a rendelkezésre álló tér is nagyobb. 

Az új C3 tervezői különösen nagy gondot fordítottak az ülőhelyekre. A széles, nagy ülések nemcsak rendkívül kényelmesek, hanem modern stílusukkal is kitűnnek. Kényelmes támaszt nyújtanak a deréknak, és a választott anyagoknak, valamint a rugalmasabb szivacsoknak köszönhetően komfortszintjük a legjobbakéval vetekszik. A vezető és az utasok több lépcsőben tapasztalhatják meg ezt a kényelmet: először az ülőlap puhaságát, majd az ülés formájából következő remek tartást élvezhetik. A puhább szivacsok egyben az út egyenetlenségeit is jobban szűrik, és nagyobb menetkényelmet biztosítanak.

HATÁRTALAN VARIÁCIÓS LEHETŐSÉG

Az új C3 számtalan lehetőséget kínál, hogy modellje valóban tükrözze az ön egyedi stílusát.  Egyszínű vagy kétszínű? Airbump®? Letisztult vagy inkább vagány belső hangulat? 

Válassza a számtalan variációs lehetőségből az egyéniségéhez legjobban illőt !

METROPOLITAN SZÜRKE HANGULAT

URBAN VÖRÖS HANGULAT

HYPE COLORADO HANGULAT

Ebben a belső hangulatban a letisztultság, az ülések és a műszerfal visszafogott árnyalatai, a világosság és tágasság érzete a meghatározó.

Ez a piros elemekkel játszó belső hangulat a belőle sugárzó energiával és életerővel hódít.

Ez a szövet és műbőr elemeket ötvöző belső hangulat modern eleganciájával nyűgözi le az őt választókat.

<< JELENTKEZZEN TESZTVEZETÉSRE >>

INTELLIGENS TECHNOLÓGIA

Az új Citroën C3 újító designja mellett technológiai fejlesztéseiben is élen jár. 


Az új C3-on világelsőként kerül bevezetésre például az interaktív Citroën ConnectedCAM™ rendszer. 

Emellett számos, a kényelmet szolgáló, vezetést segítő rendszert is kínál a modell. A teljesség igénye nélkül:  Connect NAV navigációs rendszer, tolatókamera, holttérfigyelő rendszer, visszagurulás-gátló.

RÖGZÍTSE VEZETÉSI ÉLMÉNYEIT

Lélegzetelállító panoráma, különleges helyek, barangolás a városban: filmezze le élményeit az új C3 Citroën ConnectedCAM™-jével (opció).

Ez az autó fedélzetén elhelyezett rendszer lefilmezi, amit az autón kívül lát. 
Rögzítse vezetési élményeit egyetlen kattintással minden nap, és ossza meg a közösségi hálózaton: ami a szélvédő előtt történik, rögzítve lesz, így egy esetleges baleset esetén a felvétel akár még hasznos is lehet.

<< JELENTKEZZEN TESZTVEZETÉSRE >>

 

Az új C3 számtalan lehetőséget kínál, hogy modellje valóban tükrözze az ön egyedi stílusát.  Egyszínű vagy kétszínű? Airbump®? Letisztult vagy inkább vagány belső hangulat? 
Válassza a számtalan variációs lehetőségből az egyéniségéhez legjobban illőt !

INTELLIGENS, hiszen a legkorszerűbb technológiákkal büszkélkedhet. Világpremier a tökéletesen integrált, csatlakoztatott HD kamera, a ConnectedCAM Citroën™. A nagy látószögű kamerával pillanatfelvételek és videók készíthetők, melyeket tetszés szerint megőrizhetünk, vagy a közösségi oldalakon azonnal megoszthatunk. Az új C3-at a vezető életét megkönnyítő berendezésekkel is gazdagon elláttál: hangvezérléssel működő, valós idejű 3D navigáció, tolatókamera, véletlen sávelhagyásra figyelmeztető jelzés, holttér-figyelő rendszer. Kiváló hatékonyság jellemzi az új C3 motorkínálatát is: a nagy teljesítményű, remek hatásfokú PureTech benzinmotorokhoz és BlueHDi dízelmotorokhoz legújabb generációs EAT6 automata sebességváltó is kérhető. 

<< JELENTKEZZEN TESZTVEZETÉSRE >>

VEZETÉST SEGÍTŐ BERENDEZÉSEK A FOKOZOTT BIZTONSÁGÉRT

VISSZAGURULÁS-GÁTLÓ

HOLTTÉRFIGYELŐ RENDSZER

VÉLETLEN SÁVELHAGYÁSRA FIGYELMEZTETŐ JELZÉS

A rendszer* a lejtős talajon történő indítást segíti. Emelkedőn a fékpedál felengedésekor megakadályozza a gépjármű nem kívánt elmozdulását, és 3%-osnál meredekebb lejtőn 2 másodpercre egy helyben tartja a gépjárművet.

*PureTech 68 motorral szerelt változat kivételével széria

A rendszer* a visszapillantó tükrökben kigyulladó piktogrammal figyelmezteti a vezetőt a gépkocsi holtterében tartózkodó járművekre. A tolatóradarokhoz hasonlóan működő funkció jelentősen növeli a biztonságot, és különösen városi autópályákon hasznos.

* változattól függően rendelhető opció

A rendszer 60 km/h sebesség fölött sikeresen küzd a figyelemlankadás, ill. a pillanatnyi figyelemkiesés ellen. Ha a gépjármű az irányjelzők használata nélkül átlép egy hosszirányú felfestést, a rendszer vezérlőegysége riasztást küld. A vezetőt sípoló hang és vizuális jelzés figyelmezteti a sávelhagyásra.

TOLATÓKAMERA

COFFEE BREAK ALERT RENDSZER

SEBESSÉGTÁBLA-FELISMERŐ RENDSZER SEBESSÉGAJÁNLÁSSAL

Hátramenetbe kapcsoláskor a gépkocsi mögötti terület képe megjelenik a központi képernyőn. Az esetleges akadályoktól függően különböző színű jelölések segítik a tájékozódást. A kamera* által szolgáltatott kép megkönnyíti a parkolási manővereket.

*változattól függően rendelhető opció

Fáradtnak érzi magát ? A rendszer jelzi, ha ideje egy kicsit pihenni. 
A figyelmeztetés hangjelzéssel és egy szöveg kiírásával történik, mint például: „Ne felejtsen el pihenőt tartani!”
A rendszer két órás vezetési idő után, 65 km/h feletti sebességnél ad figyelmeztető jelzést, és óránként megismétli a figyelmeztetést, ha a vezető pihenő tatása nélkül tovább vezet.
A vezetési idő nullázódik minden új út alkalmával.

A rendszer felismeri a sebességkorlátozó táblákat, és ennek megfelelően tájékoztatja a vezetőt. Ezt a sebességet a vezető beprogramozott értékként rögzítheti a sebességkorlátozó/-szabályozó berendezésben.

<< JELENTKEZZEN TESZTVEZETÉSRE >>

ConnectedCAM Citroën™

Az új C3-on világelsőként kerül bevezetésre a ConnectedCAM Citroën™. A Citroën által kifejlesztett technológiai újdonság a társas érintkezés és a lelki nyugalom szempontjából egyaránt hasznos. A csatlakoztatott, nagy látószögű (120°), 2 millió pixeles, full HD kamera GPS-szel és 16 GB memóriával rendelkezik. A közvetlenül a belső visszapillantó tükör mögött elhelyezett eszköz – mintegy tanúként – felveszi, amit a vezető maga előtt lát. A látottak megörökítését két fő funkció teszi lehetővé:

  • A vezető egy gombnyomással lefényképezheti, amit lát, és a fotót biztonságosan megoszthatja a közösségi oldalakon. Különleges tájak, naplementék stb. képei tárolhatók így el a memóriában. A gomb hosszan tartó lenyomásával max. 20 másodperces videofelvétel készítésére is lehetőség van, amelyet a gépjármű leállítását követően szintén meg lehet osztani. A továbbítás a fotók és videofelvételek fogadására és megosztására szolgáló ingyenes ConnectedCAM Citroën alkalmazás segítségével közvetlenül történik.
  • Ütközés esetén a felvétel automatikusan elindul, és összesen 1,5 percnyi anyag rögzítését teszi lehetővé (30 másodpercig előtte, 1 percig utána). A rendszer hasznos lehet egy közlekedési incidens megítélésében, és akár bizonyítékul is szolgálhat.

A ConnectedCAM Citroën alkalmazás egy másik előnye, hogy a földrajzi helymeghatározás funkciónak köszönhetően el lehet menteni a gépjármű GPS-koordinátáit, és így könnyebb megtalálni. 

A rendszer* a lejtős talajon történő indítást segíti. Emelkedőn a fékpedál felengedésekor megakadályozza a gépjármű nem kívánt elmozdulását, és 3%-osnál meredekebb lejtőn 2 másodpercre egy helyben tartja a gépjárművet.

*PureTech 68 motorral szerelt változat kivételével széria

<< JELENTKEZZEN TESZTVEZETÉSRE >>

DÍZEL BlueHDI & BENZINES PureTech MOTOROK

Az új Citroën C3 motorkínálatában hatékony, benzines PureTech és takarékos BlueHDi motorok is megtalálhatóak.

A háromhengeres PureTech 68 és 82 benzinmotorhoz és a BlueHDi 75 (Stop & Start), ill. 100 (Stop & Start) dízelekhez kézi váltó rendelhető. 
A maximális vezetési élmény és kényelem érdekében 2017. májusától a PureTech 110 (Stop & Start) motor és az automata EAT6 váltó is megjelenik majd a kínálatban

<< JELENTKEZZEN TESZTVEZETÉSRE >>

Ajánlatkérés
Minta: +36-xx-xxx-xxxx
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a citroenm5center.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el
Készítette: Hinora Marketing Group